Orde der Transformanten Start

Orde der Transformanten - Wat geloven wij?

 

Orde der Transformanten - Wie zijn wij?
Orde der Transformanten - Wat geloven wij?
Orde der Transformanten - Geloven in de Praktijk
Orde der Transformanten - Organisatie
Orde der Transformanten - Contact

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 


Wij baseren ons op het Woord van de enige alwetende en almachtige God, onze Schepper.

Wij geloven dat ieder mens beschikt over een heilig gegeven eigen wil en verantwoordelijk is voor de eigen keuzes en daden.

Wij geloven dat ieder mens vóór de geboorte het eigen levenspad te zien krijgt, en er dan uit eigen vrije wil voor kiest om op aarde aan dát leven gestalte te gaan geven. Déjá vu’s die soms uit je onderbewuste omhoog komen, kunnen flashbacks zijn van beelden uit die prenatale voorvertoning. Die flashbacks én je geweten herinneren je eraan dat je niet zomaar op aarde bent, maar een missie hebt aanvaard en daarover een afspraak hebt gemaakt met God.

Wij geloven dat ieder mens van God een uniek palet aan eigenschappen en talenten heeft gekregen. Optimale ontwikkeling daarvan, dus van jezelf, is gegarandeerd als je de juiste keuzes maakt in het licht van Gods Woord. Als je altijd Gods Woord volgt, juist ook daar waar je eigen aanpak ánders zou zijn, polijst je je ziel. Dat is je afgesproken missie, dus dat voelt weergaloos goed, ieder moment dat je dat doet.

Wij geloven dat ieder mens in staat is om constructief invulling te geven aan ieder van God gegeven moment, door mogelijkheden daarvoor te zoeken, zien en benutten. Dit kan in elke hartslag die je is gegeven, ongeacht de omstandigheden. Hoe uitdagender de omstandigheden, des te groter de voldoening van het juiste denken en doen.

Wij geloven dat ieder mens op aarde is gekomen om met God te leven, en te transformeren door het polijsten van de ziel. Daartoe heeft God leermomenten op ieders levenspad bereid. De omstandigheden zijn je slijpstenen, en polijsten doe je met Gods Woord. Zo doende kun je voor jezelf en je omgeving een hemel op aarde verwezenlijken. Als je je op aarde betrouwbaar hebt getoond in het nakomen van je prenatale afspraak, dus je missie hebt uitgevoerd en daarom door God waardig bevonden wordt, mag je eindeloos in de hemel met God voortgaan, tezamen met degenen die daar ook voor hebben gekozen.

Je missie verwezenlijken kan altijd, vanaf het moment dat je daarvoor kiest. Ongeacht wat er in je verleden is gebeurd, of wat je hebt gedaan: het is nooit een verloren zaak als je er nu wél in volheid voor wilt gaan.

Wij geloven dat het hemelse, nu én later, mogelijk is voor ieder mens die daarvoor kiest.

“Mijn focus op God houden in de dagelijkse praktijk betekent voor mij dat ik Gods woord centraal stel in denken en doen. Omdat iedereen dat doet in de leefgemeenschap is er een enorme positieve energie. Iedereen hier wordt gerespecteerd om wie die is. Als ik na een dag werken thuiskom, ben ik altijd heel blij dat ik weer in de leefgemeenschap ben. Het voelt heel fijn om zo met elkaar te leven, en te voelen dat je een echt thuis hebt.”
Laura

 

“Mijn relatie met God is het allerbelangrijkste voor mij. Omdat ik daar alles uit kan halen wat ik nodig heb om mij goed te voelen, maakt het mij nu bijvoorbeeld veel minder uit wat mensen van mij vinden. Als ík maar weet dat ik het juiste doe, in het licht van Gods Woord. Een paar jaar geleden was ik vooral rationeel bezig. Nu ben ik veel dichter bij mijn gevoel, bij wie ik werkelijk ben, en daardoor heb ik nu ook veel meer ruimte voor anderen. Als ik terugkijk was mijn leven voordat ik transformant werd leeg. Die leegte vulde ik op met tv-kijken, lange reizen maken, uit eten gaan en dergelijke. Ik leef nu met God en dat geeft pas echt voldoening.”
Ellen
 

 

Start
 

Copyright © 2014 OdT. All rights reserved